Hoe werkt het?

Uw doelen bepalen

Een doordachte strategie is cruciaal. Daarom maken we eerst een uitgebreide audit en analyse van wat u nodig hebt:

  • Strategie: Wat u wilt bereiken? En hoe zorgen we ervoor dat u precies dat bereikt?
  • Klant: Wie wil u bereiken, en waarom? 
  • Informatiebehoefte: Wat moeten en willen uw klanten en stakeholders weten? Dat antwoord vertalen we in een sterk verhaal.
  • Mediakanalen: hoe bereikt u uw doelgroep het beste? Op basis hiervan ontwikkelen we een multimediale mediastrategie, en promoten we uw communicatieproject. 

Uw kernverhaal schrijven

Op basis van uw strategische doelstellingen ontwikkelen we het concept waarop we al uw communicatie enten: uw kernverhaal – met uw waarden, visie en persoonlijkheid.

Engagementstrategie opstellen

We ontwikkelen doordachte en multimediale engagementstrategieën. Het doel? U als opinieleider of thought leader vestigen en een invloedrijke gemeenschap voor uw gedachtengoed en boodschap engageren. U bereikt beslissingsnemers en opiniemakers, trekt nieuwe klanten aan. En versterkt uw band met uw totale gemeenschap – van klanten en leveranciers tot personeel en aandeelhouders. 

Creatie en productie

Content Republic is een team van ervaren en creatieve mediamakers en communicatieprofessionals. We werken innoverende, multimediale content-projecten voor u uit. En vertalen uw boodschap in inspirerende opiniestukken, video’s of verhalen die uw reputatie van opinieleider bij uw doelgroep versterken. 

Uw verhaal activeren

U surft op de solide reputatie van België ’s toonaangevende zakenkranten, en wint aan geloofwaardigheid en autoriteit. En we promoten uw verhaal via de mediakanalen van De Tijd en L’ Echo. Zo betrekt u de juiste doelgroep bij uw merk, en genereert u qualified leads.

Meten is weten

We tracken en monitoren uw bereiks- en engagementresultaten – online en in real time. Zo sturen we snel en gericht bij - tot u een optimaal resultaat haalt. 

Bereiken én raken

Door de integratie van uw content in alle mediakanalen van De Tijd en L’Echo maakt uw bedrijf deel uit van onze invloedrijke community en vangt uw verhaal de aandacht van de 260.000 innoverende ondernemers en beslissingsnemers die de toon zetten in België.