Content Republic is een sterk team van media experts en content marketeers. We maken deel uit van Mediafin, de uitgever van De Tijd en L’ Echo. Met vernieuwende mediastrategieën en intelligente, multimediale content-projecten brengen we uw verhaal tot leven bij de community van die toonaangevende zakenkranten. En verankeren we uw bedrijf stevig in de aandacht van onze lezers en uw doelgroep: ondernemers, opiniemakers en beslissingsnemers.

Onze Visie

Engagement is de nieuwe ROI

Uw return on investment (ROI) is de waarde die uw klanten aan uw boodschap - en dus aan u - toekent. Niet enkel het aantal lezers bepaalt het succes van uw communicatie. Wél hun engagement. Content Republic zorgt voor verhalen die uw doelgroep leest, gelooft en deelt. 

Krachtig bereik

Het beste verhaal is er een dat weerklank vindt. Een optimaal bereik is dus hét uitgangspunt van elke mediastrategie. Daarom zijn Tijd Connect en Echo Connect top troeven voor u. Via deze mediaplatformen van De Tijd en L’ Echo bereikt u ondernemers, opiniemakers en beslissingsnemers: uw klanten. 

In dialoog met gelijkgestemden. 

De lezers van De Tijd en L’ Echo hebben honger naar informatieve meerwaarde, nieuwe ervaringen en technologie. Ga met hen in dialoog over relevante trends, thema's en oplossingen. En win aan autoriteit 

Wat doen we?

Content Republic laat uw verhaal voor u werken, en geeft u autoriteit bij opiniemakers. 

Inspirerende verhalen. Onze communicatie-experts vertalen uw boodschap in een inspirerend verhaal, dat de informatiehonger van uw doelgroep stilt.

Direct bereik. Uw verhaal brengen we tot leven op de vele platformen van L’ Echo en De Tijd – mobiel, on- en offline. En we promoten het via hun krachtige mediakanalen. 

Expertise en autoriteit. Uw boodschap bereikt een select publiek van opiniemakers. En u krijgt een krachtige stem in de community van ondernemers en beslissingsnemers.